Σπούδασα Παιδαγωγικά, έκανα το μεταπτυχιακό μου στις Νευροεπιστήμες και έλαβα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή καθώς και στην Εφαρμογή Ψυχομετρικών Εργαλείων για την ανίχνευση και τον ακριβή προσδιορισμό των Μαθησιακών Δυσκολιών. Ως υποψήφια διδάκτωρ, μελετάω τον Λόγο και συγκεκριμένα τον Προφορικό Λόγο.
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου (Άριστα 8,65).
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Κοινωνιοβιολογία, Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Άριστα 9,49).
Παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες: Εξειδίκευση σε σταθμισμένα ψυχομετρικά εργαλεία και τον σχεδιασμό παρεμβάσεων (450 ωρών), του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Επάρκεια και πιστοποίηση μετά από εκπαίδευση στα ψυχομετρικά εργαλεία ΛΑΤΩ (Ι & ΙΙ), Μαθηματικής Επάρκειας της Ουτρέχτης, Μαθηματικής Επάρκειας Θεσσαλονίκης.
Ταυτόχρονα έχω λάβει μέρος με πολλές μετεκπαιδεύσεις την Ελλάδα και το Εξωτερικό (καθώς έχω δημοσιεύσει και αρκετές ερευνητικές εργασίες σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια). Τα ερευνητικά μου ενδιαφέρονται αφορούν στην υποστήριξη των μαθητών, στην καλλιέργεια του λόγου καθώς και σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις που σχετίζονται με την Κατανόηση αλλά και την Κριτική Σκέψη.
Παρακολούθηση εξ αποστάσεων εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Σχολική Βία – Παιδική Επιθετικότητα» (50 ωρών), Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.
Παρακολούθηση εξ αποστάσεων εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Σχολική Βία – Παιδική Επιθετικότητα» (50 ωρών), Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.
Παρακολούθηση εξ αποστάσεων εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Η Συστημική Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση» (100 ωρών), Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.
Παρακολούθηση εξ αποστάσεως επιμορφωτικoύ κύκλο μαθημάτων (45 ωρών) με θέμα “Teaching for Understanding 1: Focus on Student Understanding”, του πανεπιστημίου του Harvard.
2020: Παρουσίαση στο 14ο Διεθνές Συνέδριο INTED, International Technology, Education and Development Conference held in Valencia, Spain, εργασία με τίτλο “Oral Skills in Elementary School: Characteristics and Correlation with Reading Skills” (με αξιολόγηση).
2020: Παρουσίαση στο 14ο Διεθνές Συνέδριο INTED, International Technology, Education and Development Conference held in Valencia, Spain, εργασία με τίτλο “Reaserch Methodology for Assessment of Oral Skills in Elementary school” (με αξιολόγηση).
2016: Συμμετοχή ως επιμορφωτής σε Επιμορφωτική Ημερίδα της 54ης Περιφέρειας Αττικής. Οργάνωση δύο δίωρων εργαστήριων για δασκάλους της Ε’ και της Στ’ τάξης με θέμα: «Διατυπώνοντας ερωτήσεις: Μία στρατηγική για την κατανόηση κειμένων».
2015: Παρουσίαση εργασίας στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας με τίτλο: «Οι τέσσερις ρόλοι των ερωτήσεων: ένα μοντέλο για την κατανόηση κειμένου».
2013: Συμμετοχή ως επιμορφωτής σε Επιμορφωτική Ημερίδα της 54ης Περιφέρειας Αττικής. Οργάνωση δύο δίωρων εργαστήριων για δασκάλους της Ε’ και της Στ’ τάξης με θέμα: «Μετασχηματισμός κειμένων – Πολυτροπικότητα Κειμένων: Δραστηριότητα στο γλωσσικό μάθημα της Ε’ και της Στ’ δημοτικού».
2008: Παρουσίαση στο Forum Νέων Επιστημόνων εργασία με τίτλο «Μία σειρά από δημιουργικές μεταφηγηματικές δραστηριότητες: σχεδιασμός, υλοποίηση, αξιολόγηση, συμπέρασμα».
2007: Παρουσίαση στο 9ο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο της Gestalt εργασία με τίτλο “Conflict Management in a primary School Class”.