Ο δημιουργικός χώρος του Mindset

Ο χώρος δημιουργήθηκε κατανοώντας τις αναπτυξιακές ανάγκες των παιδιών. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θα οργανωθούν για να αφοσιωθούν στην εργασία τους.
Στο Mindset τα παιδιά δραστηριοποιούνται σε έναν πολυμορφικό χώρο που προάγει την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και της φαντασίας καθώς τους παρέχει ποικίλα ερεθίσματα των αισθήσεών τους.
Αφήνοντας τον κατάλληλο χώρο στα παιδιά να δράσουν, να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να εκφραστούν μέσα από το φανταστικό παιχνίδι, καλλιεργούμε μία θετική στάση για τη μαθησιακή διαδικασία.
Στον χώρο του Mindset λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Τα παιδιά μπαίνουν στον χώρο χωρίς παπούτσια, φορώντας τις κάλτσες τους, απολυμαίνουν τα χέρια τους και φορούν τη μάσκα τους. Εμείς με τη σειρά μας έχουμε φροντίσει να τηρούνται στο μέγιστο όλα τα μέτρα ασφαλείας. Αερίζουμε και απολυμαίνουμε τον χώρο και τις επιφάνειες σχολαστικά, φροντίζουμε να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των παιδιών.

Mindset: fulfill the potential

Δουλεύοντας καθημερινά με παιδιά, κατάλαβα πώς όταν ο ενήλικας, γονέας ή εκπαιδευτικός, καταφέρνει να δει τον κόσμο μέσα από τα μάτια τους… η πραγματικότητα μπορεί να ξεπεράσει τη φαντασία.
Μαρία Κοκκινιώτη